Aanbod

 

“Laat mij je helpen om opnieuw vertrouwen te vinden in de toekomst van je kind op een actieve, creatieve manier.”

Sofie Ryckaert, kind en jongerencoach 

 

 Talent als label

Talent kan je vergelijken met een hernieuwbare energiebron: als je doet waar je goed in bent laden je batterijen op en bouw je aan je eigen geluk. Doe je waar je niet goed in bent, dan lopen je batterijen geleidelijk aan leeg. Een goed evenwicht bewaken is dus belangrijk.

Kinderen zijn zich niet bewust van hun talenten, daarom heb jij de belangrijke rol om hun talent te helpen groeien. Help ze om te kiezen voor hun talent, een keuze voor hernieuwbare energie die zijn vruchten afwerpt op de korte en lange termijn.

M.B. uit Evergem

We hadden gisteren oudercontact voor ****, en het viel ook de juf op hoe ‘opener’ ze op korte tijd geworden was. Heb toen dus verteld dat ze in tussentijd bij jou was geweest voor een kleine coaching 😊 Maar was leuk om te horen dat het niet alleen bij ons opvalt dat ze er daardoor echt op vooruit is gegaan, dus alle ‘credits’ voor jou! Bedankt!!

 Psycho-educatie

Dat gras niet groeit door er aan te trekken weten we allemaal. En toch blijft er zoveel aandacht gaan naar wat kinderen en jongeren niet kunnen. Labels en diagnoses geven vaak toegang tot hulp maar hebben ook een grote invloed op het zelfbeeld van kinderen en jongeren.

Psycho-educatie is de manier om op korte termijn inzicht te verwerven in je sterktes en leert je vaardigheden aan om gericht om te gaan met je moeilijkheden.

info-sessie, ouderavond of studiedag coaching

Talent al diagnose

– een andere kijk op leerproblemen-

ouderavond op woensdag 8 september om 20 uur

-samenwerking met Z&Z-

Talent als diagnose

Dat gras niet groeit door er aan te trekken weten we allemaal. En toch blijft er zoveel aandacht gaan naar wat kinderen en jongeren -nog- niet kunnen. Tijdens deze info-sessie bespreek ik de risico’s van overdiagnose van bv leerstoornissen en toon aan dat het ook anders kan. Want dat wat je aandacht geeft groeit!

Prijs: 18,- euro per persoon

incl. gratis glaasje bubbels

Locatie: Zelda&Zorro, Doornzeledries 9 te Evergem

Talentgericht kijken naar kinderen

Talent kan je vergelijken met een hernieuwbare energiebron: als je doet waar je goed in bent laden je batterijen op en bouw je aan je eigen geluk. Doe je waar je niet goed in bent, dan lopen je batterijen geleidelijk aan leeg. Een goed evenwicht bewaken is dus belangrijk. Kinderen zijn zich niet bewust van hun talenten, daarom heb jij de belangrijke rol om hun talent te helpen groeien. Help ze om te kiezen voor hun talent, een keuze voor hernieuwbare energie die zijn vruchten afwerpt op de korte en lange termijn. Tijdens deze infosessie leer je wat talent is, hoe je talent kan herkennen en krijg je enkele praktische tips voor thuis.

Talent gedreven omgaan met kinderen

Talent kan je vergelijken met een hernieuwbare energiebron: als je doet waar je goed in bent laden je batterijen op en bouw je aan je eigen geluk. Ligt de focus vaak op waar je niet goed in bent, dan lopen je batterijen geleidelijk aan leeg. Tijdens deze workshop leren we dit evenwicht te bewaken voor onszelf en onze kinderen/leerlingen.

Het 9-jarige kind

Kinderen van 9 worden kritischer, zetten zich af tegen de sprookjeswereld en komen stap voor stap dichter bij de “echte” wereld. Ieder kind is anders en uniek, beleeft deze ontwikkelingsfase op een heel EIGEN manier. Ze worden zich bewust van hun eigen IK. Deze zoektocht verloopt niet altijd vlekkeloos. Als ouder zal inzicht in hun ontwikkeling helpen om ze beter te begrijpen

Wil je een sessie boeken of heb je een vraag?