LAAT ZE BLINKEN biedt ook verschillende gratis tools aan . Op deze pagina kan je deze ontdekken en je bij intresse ook vrijblijvend inschrijven op de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de laatste updates.

Talent happertje

Talent kan je vergelijken met een hernieuwbare energiebron: als je doet waar je goed in bent laden je batterijen op en bouw je aan je eigen geluk. Doe je waar je niet goed in bent, dan lopen je batterijen geleidelijk aan leeg. Een goed evenwicht bewaken is dus belangrijk.

Kinderen zijn zich niet bewust van hun talenten, daarom heb jij de belangrijke rol om hun talent te helpen groeien. Dit happertje leert je op een speelse manier de talenten van je kind ontdekken. Veel plezier er mee!

 

complimenten kaartjes

Op woensdag 1 maart is het complimentendag en dat wil ik graag met jullie vieren. Geef een schouderklopje als iemand iets goed doet, anderen helpt of altijd optimistisch is – en vergeet daarbij jezelf niet! Om je daarbij te helpen heb ik Didi van onder het stof gehaald en complimenten kaartjes ontwikkeld. 

Want iedereen, ook jij, verdient een welgemeend compliment! Via onderstaande link kan je de complimenten kaarten GRATIS downloaden.

Talenten Overzicht

“Talent wordt zichtbaar in elke activiteit die moeiteloos gaat en die je voldoening geeft. Als je doet waar je goed in bent, dan vliegt de tijd en laad je je batterijen op.” (Luk Dewulf)

Dit overzicht kan je helpen om inzicht te krijgen in de talenten van je kinderen én van jezelf.

Wist je dat talent erfelijk is? Wil je meer weten over hoe je jouw talenten bewust kan inzetten als ouder? Check dan bij ouders.

 

cadeaubon Moederdag

In mei vieren we Moederdag en dat wil ik graag met jullie vieren. Deze cadeaubon is goed voor 1 activiteit die je heel graag doet. Hierbij geef je jezelf ook toestemming om onvoorwaardelijk van jezelf te houden en voor jezelf te zorgen zoals je dagelijks zorg draagt voor anderen.

Want iedereen, ook jij, bent het meer dan waard! Via onderstaande link kan je de cadeaubon GRATIS downloaden.

Wil je een sessie boeken of heb je een vraag?