Over Sofie

Coach – spreker – mens – mama

Als coach…

…is het mijn overtuiging dat eerst je de sterktes en talenten van een kind moet kennen voor je naar hun gebreken kijkt. Op een heel visuele manier gaan we samen opzoek naar meer inzicht in onszelf en de kracht van verandering. Ik blijf het verwonderlijk vinden dat we in een korte tijd tot zoveel inzicht komen en heel wat kunnen bereiken!

Kinderen in hun kracht plaatsen is voor mij de basis voor het coachen.

Als spreker…

…word ik steeds uitgedaagd om met gevoelige thema’s in de spotlights te staan. De onderwerpen die ik breng liggen me nauw aan het hart en activeren de betrokkenheid van het publiek. Mijn info-sessies zijn steeds visueel en interactief. Nadien neem ik uitgebreid de tijd om vragen te beantwoorden.

Als mens…

… ben ik steeds op zoek naar groeimogelijkheden. Deze bezige bij neemt graag de tijd om te aperitieven met vrienden, een goed boek te lezen en te verdwalen op de fiets. De mooimaker in mij laat me genieten van de natuur, houd mijn creatieve brein actief en is dol op Siberische katten.

Als mama…

…van 2 zalige kids leer ik elke dag bij. Hij als stille helper en moment genieter, zij als creatieve maker en rots houden me dagelijks een spiegel voor. 

Ze inspireren me om mijn dromen na te streven en dankbaarheid te tonen.

Benieuwd wat Laat ze Blinken voor je kan doen?

Zo lang je niet op de hoogte bent van de talenten van kinderen moet je van hun gebreken afblijven.