top of page

Over Sofie
 

Mens - mama - coach - spreker

WhatsApp Image 2023-07-06 at 22.23.16.jpeg

Als mens...

… ben ik steeds op zoek naar groeimogelijkheden en probeer zo duurzaam mogelijk om te gaan met mijn eigen veerkracht. Mijn praktijk combineer ik, als bezige bij, met een halftijdse job in het onderwijs en de administratie voor mijn man zijn bedrijf. Daarnaast neemt ik als vertrouweling graag de tijd om te aperitieven met vrienden, een goed boek te lezen en te verdwalen op de fiets. De mooimaker in mij laat me genieten van de natuur, houd mijn creatieve brein actief en is dol op onze 2 Siberische katten.

WhatsApp Image 2023-07-06 at 22.19.27.jpeg

Als mama...

…van 2 zalige tieners voel ik me elke dag rijker. Hij als stille helper en moment genieter, zij als creatieve maker en rots houden me dagelijks een spiegel voor. Ze inspireren me om mijn dromen na te streven en dankbaarheid te tonen. 

Als coach...

…is het mijn overtuiging dat eerst je de sterktes en talenten van een kind moet kennen voor je naar hun gebreken kijkt. Op een heel visuele manier gaan we samen opzoek naar meer inzicht in onszelf en de kracht van verandering. Ik blijf het verwonderlijk vinden dat we in een korte tijd tot zoveel inzicht komen en heel wat kunnen bereiken!

Als spreker...

…word ik steeds uitgedaagd om met gevoelige thema’s in de spotlights te staan. De onderwerpen die ik breng liggen me nauw aan het hart en activeren de betrokkenheid van het publiek. Mijn info-sessies zijn steeds visueel en interactief. Nadien neem ik uitgebreid de tijd om vragen te beantwoorden.

kracht.JPG
benieuwd.JPG
LZBlinken_Illustratie_Magisch_Masker.png
baner.JPG
bottom of page