top of page

Voor kids

 

"What if Ifall?  Oh, my darling, what if you fly?"

WhatsApp Image 2023-07-06 at 22.19.27 (1).jpeg

Kindercoach

Rond de periode dat kinderen 6 jaar worden stijgen de verwachtingen plots heel snel: op school leren ze lezen, schrijven, rekenen en thuis volgt er vaak nog de combinatie van huiswerk en hobby’s … Op de momenten dat er veel groei verwacht wordt bij kinderen is het cruciaal dat ze voldoende energie en veerkracht hebben. Een kortdurende coaching kan voldoende zijn om meer inzicht te krijgen en vaardigheden aan te leren. Een aanrader voor het kind en om zelf als ouder mee aan de slag te gaan.

M.B. uit Evergem

We hadden gisteren oudercontact voor ****, en het viel ook de juf op hoe ‘opener’ ze op korte tijd geworden was. Heb toen dus verteld dat ze in tussentijd bij jou was geweest voor een kleine coaching  Maar was leuk om te horen dat het niet alleen bij ons opvalt dat ze er daardoor echt op vooruit is gegaan, dus alle ‘credits’ voor jou! Bedankt!!

Jongerencoach

Tijdens deze ontwikkelingsfase verandert het zelfbeeld: de tiener maakt zich los van de ouders en plaatst de zoektocht naar zelfkennis centraal, vrienden vormen de basis van deze zoektocht en de groei naar zelfstandigheid.

Deze ontwikkeling vraagt heel wat van het jongerenbrein en vaak is het als ouder niet gemakkelijk om goed te doen. Een externe partner kan dan voor zuurstof en rust zorgen door o.a. de noden van je kind te vertalen en terug te koppelen. Vanuit respect en vertrouwen in elkaar wandel ik graag een stukje met je mee.

WhatsApp Image 2023-07-06 at 22.18.06.jpeg
Dat gras niet groeit door er aan te trekken weten we allemaal. En toch blijft er zoveel aandacht gaan naar wat kinderen en jongeren niet kunnen. Labels en diagnoses geven vaak toegang tot hulp maar hebben ook een grote invloed op het zelfbeeld van kinderen en jongeren.  Psycho-educatie is de manier om op korte termijn inzicht te verwerven in de sterktes van je kind en leert je vaardigheden aan om gericht om te gaan met je moeilijkheden.

Psycho-educatie

Dat gras niet groeit door er aan te trekken weten we allemaal. En toch blijft er zoveel aandacht gaan naar wat kinderen en jongeren niet kunnen. Labels en diagnoses geven vaak toegang tot hulp maar hebben ook een grote invloed op het zelfbeeld van kinderen en jongeren.

Psycho-educatie is de manier om op korte termijn inzicht te verwerven in de sterktes van je kind en leert je vaardigheden aan om gericht om te gaan met je moeilijkheden.

Kids workshops

Elk kind laten blinken, dat is waar het tijdens deze verjaardagsfeestjes om draait. Tijdens een leuke afterschool trakteert de jarige zijn/haar vrienden op een verbindende workshop in het unieke kader van Zelda&Zorro Evergem. Zoals het hoort vieren we de jarige met slingers en lekkers. Laat ze blinken workshops is met een brownie-toren, fruit, home made limo en een ijsje.

  • Prijs: € 285 (max 10 kinderen) 

  • Woensdag: 14:00 – 17:00 

  • Workshop, begeleiding en vrij spel in speelkamer en tuin

  • Laat ze blinken vriendenslinger

  • Van 6 – 14 jaar 

  • Keuze uit: slijmmonsters, dierenvrienden, snoepeiland, glittergirl en creatieve kriebels

Kids workshop, Laat ze blinken, verjaardagsfeestej, Zelda&Zorro Evergem, slijmmonsters, vriendenslingers, dierenvrienden, creatieve kriebels, snoepeiland

Groeikampen 2024

Tijdens deze groeikampen  gaan we met een kleine groep, in een prachtige groene omgeving, op een creatieve manier op zoek naar wat onze talenten zijn en hoe we verder kunnen uitgroeien tot gelukkige, veerkrachtige kinderen. 

Kinderen kiezen vaak voor de veiligheid van een groepje leeftijdsgenoten en stimuleren elkaar op deze manier om op een speelse manier bij te leren.

Chateau Flow Elk kind is uniek en wil groeien vanuit eigen mogelijkheden en talenten.  Kinderen kiezen vaak voor de veiligheid van leeftijdsgenoten en stimuleren op deze manier elkaar om bij te leren. Tijdens deze groeikampen  gaan we met een kleine groep, in een prachtige groene omgeving, op een creatieve manier op zoek naar wat ons blij maakt en hoe we verder kunnen uitgroeien tot gelukkige, veerkrachtige kinderen.

De groeikampen worden meerdere keren per jaar georganiseerd in de schoolvakanties en bestaat telkens uit 5 dagen.  

Prijs: 200,- euro, vers fruit, lunch en vieruurtje inbegrepen

Inclusief gratis talentenmap ter waarde van 45,- euro*

* 1 maand voor startdatum ingeschreven en betaald 

WhatsApp Image 2023-07-06 at 22.22.24.jpeg
LZBlinken_Illustratie_Helden_Held5.png
LZBlinken_Illustratie_Algemeen_Ster1.png
ridder.JPG
Knipsel toverstaf.JPG

    Paasvakantie 2024           Zomervakantie 2024              Zomervakantie 2024          Zomervakantie 2024
              
VOLZET                                nog 8 vrij                                     nog 9 vrij
                                  VOLZET

De week van 8 april 2024,

telkens van 9 tot 17 uur

op vrijdag tot 16 uur

De week van 1 juli  2024,

telkens van 9 tot 17 uur

op vrijdag tot 16 uur

De week van 8 juli 2024,

telkens van 9 tot 17 uur

op vrijdag tot 16 uur

De week van 22 juli 2024,

telkens van 9 tot 17 uur

op vrijdag tot 16 uur

vertrouwen.JPG
bottom of page