top of page

Voor ouders
 

van kinderen met verhoogde zorgnoden

just breathe_edited.jpg

Voor jullie

“Elk dag worden vijftig ouders van kinderen met verhoogde zorgnoden arbeidsongeschikt verklaard.”

Volgens een artikel uit De Morgen van 21.07.2022 hebben ouders van kinderen met verhoogde zorgnoden een kwart meer kans op langdurige ziekte. Het gaat hierbij om minderjarigen met een verhoogd risico op ontwikkelings-, gedrags- of emotionele moeilijkheden. Voor Vlaanderen gaat dit over 1 op de 15 kinderen en 1 op de 10 gezinnen.

Weegt de zorg voor je kind(eren) ook soms zwaar en ben je gaande weg vergeten voor jezelf zorg te dragen?

Laat me je helpen. 

Herken je jezelf in die ouders die het moeilijk hebben om een evenwicht te vinden tussen privé en werk? 

Laat me je helpen. 

Is jouw hulpvraag loopbaan gerelateerd? Dan kan je bij mij terecht voor loopbaanbegeleiding en kan je beroep doen op loopbaancheques.

 

In samenwerking met Coaching Life en VDAB.

Loopbaancheques.JPG

Inspiratiesessie

Misschien ben je zoals mij vaak druk in de weer als taxi mama, werk je nog op zaterdag en wil je in het weekend ook zo veel mogelijk gedaan hebben in het huishouden. Door onze drukke agenda blijft er niet veel ruimte over voor zelfzorg en vergeten we om tijd te voorzien  voor jezelf.

 Tijdens deze inspiratiesessie bespreken we hoe je zelf kan bouwen aan je veerkracht en gaan we met concrete tools aan de slag richting veerkrachtig ouderschap.

 

Want dat wat je aandacht geeft groeit!

Prijs op aanvraag. 

Ook mogelijk als interactieve workshop voor je team.

Locatie kan bij Chateau Flow te Evergem of op verplaatsing. 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. 

Veerkracht.jpg

Talent

Leven vanuit je talenten kan je vergelijken met een hernieuwbare energiebron: als je doet waar je goed in bent laden je batterijen op en bouw je aan je eigen geluk. 🔋 Ligt de focus vaak op waar je niet goed in bent, dan lopen je batterijen geleidelijk aan leeg. Er is hier sprake van een 3/1 verhouding: 3 momenten van voldoening worden teniet gedaan door 1 teleurstelling. 😔

Gek he!

Ik help je graag met het vinden van je talenten , want hoe bewuster je omgaat met talent, hoe actiever je bouwt aan je eigen geluk. ✨

benieuwd.JPG
LZBlinken_Illustratie_Magisch_Masker.png
baner.JPG

Gratis tools ontvangen in je mailbox?

Schrijf je in en ontvang maandelijks exclusieve content over veerkrachtig ouderschap, tips & tricks en toegang tot evenementen en workshops. 

Bedankt voor de intresse!

bottom of page