top of page

Dit werkt altijd!

Nog enkele dagen en je kids gaan weer naar school. Elke dag stijgt de spanning een beetje meer en dagelijks stelt er wel iemand de vraag: "En, al weer zin om naar school te gaan? ". Om je kids te helpen bij het aftellen naar deze spannende dag heb ik een aftelkalender gemaakt. Tijdsbegrip is vaak iets abstract en elke ochtend een strook afknippen kan je helpen om rust en voorspelbaarheid te brengen. Geloof me, dat werkt altijd!

Veel plezier ermee.

Bericht aftelkalender.jpg

Talent Happertje

Talent kan je vergelijken met een hernieuwbare energiebron: als je doet waar je goed in bent laden je batterijen op en bouw je aan je eigen geluk. Doe je waar je niet goed in bent, dan lopen je batterijen geleidelijk aan leeg. Een goed evenwicht bewaken is dus belangrijk.

Kinderen zijn zich niet bewust van hun talenten, daarom heb jij de belangrijke rol om hun talent te helpen groeien. Dit happertje leert je op een speelse manier de talenten van je kind ontdekken. Veel plezier er mee!

Complimenten kaartjes

Op woensdag 1 maart is het complimentendag en dat wil ik graag met jullie vieren. Geef een schouderklopje als iemand iets goed doet, anderen helpt of altijd optimistisch is - en vergeet daarbij jezelf niet! Om je daarbij te helpen heb ik Didi van onder het stof gehaald en complimenten kaartjes ontwikkeld. 

Want iedereen, ook jij, verdient een welgemeend compliment! Meld je aan via onderstaande link en je krijgt de complimenten kaarten GRATIS in je mailbox.

Complimenten happy kids day.jpg

Complimenten kaartjes ontvangen 👉Meld je dan aan.

Thanks! Je ontvangt de Complimenten kaartjes in je mailbox.✨

“Talent wordt zichtbaar in elke activiteit die moeiteloos gaat en die je voldoening geeft. Als je doet waar je goed in bent, dan vliegt de tijd en laad je je batterijen op.” (Luk Dewulf)

Dit overzicht kan je helpen om inzicht te krijgen in de talenten van je kinderen én van jezelf.

Wist je dat talent erfelijk is? Wil je meer weten over hoe je jouw talenten bewust kan inzetten als ouder? Check dan bij aanbod.

Wat is talent.JPG

Talenten overzicht

Talentenoverzicht ontvangen 👉Meld je dan aan.

Thanks! Je ontvangt het Talentenoverzicht in je mailbox. ✨

bottom of page