top of page
Zoeken

Dit werkt altijd!

Bijgewerkt op: 24 aug. 2023


Afstemming.


Voor, door en met elkaar.


September is er nog niet, we hebben nog tijd om te genieten van augustus. En toch bevinden we ons nu al in een overgangsperiode naar deze drukke maand. De mails van school stromen al weer binnen, sommige hobby's zijn alweer begonnen en langzaamaan wordt het tempo rondom ons opgedreven.


 

Laat mij blinken!

Ook voor ouders.
Ik wil jullie graag uitnodigen om nu al, voor de mallemolen van september begint, de tijd te nemen om als gezin af te stemmen met elkaar. Teken de dagen van de week op een blad en bekijk de planning. Wie heeft wat te doen op welke dagen, welke samen-tijd wil je zo veel mogelijk bewaken. Wie neemt welke verantwoordelijkheid wanneer op zich.

Stem af, voor, door en met elkaar. Uit liefde 🤍 Want jullie gezin is het meer dan waard!


 Laat ze blinken!

Voor kids.
Nog 10 dagen en je kids gaan weer naar school. Elke dag stijgt de spanning een beetje meer en dagelijks stelt er wel iemand de vraag: "En, al weer zin om naar school te gaan? ". Om je kids te helpen bij het aftellen naar deze spannende dag heb ik een aftelkalender gemaakt. Tijdsbegrip is vaak iets abstract en elke ochtend een strook afknippen kan je helpen om rust en voorspelbaarheid te brengen. Geloof me, dat werkt altijd!

Veel plezier ermee.


 
16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page