top of page
Zoeken

Dit werkt altijd, en kan je DOWNLOADEN :)


Oepsie.

Ik ben duidelijk nog in vakantiemodus. Wil ik jullie een gratis aftelkalender geven en vergeet de link toch wel toe te voegen. Gelukkig zijn er opmerkzame ouders die mij helpen.

Bij deze: een GRATIS aftelkalender om je kids te helpen bij het aftellen naar de spannende eerste schooldag. Gewoon downloaden, afprinten en klaar.

Veel plezier ermee!


 


Laat ze blinken!

Voor kids.
Nog 10 dagen en je kids gaan weer naar school. Elke dag stijgt de spanning een beetje meer en dagelijks stelt er wel iemand de vraag: "En, al weer zin om naar school te gaan? ". Om je kids te helpen bij het aftellen naar deze spannende dag heb ik een aftelkalender gemaakt. Tijdsbegrip is vaak iets abstract en elke ochtend een strook afknippen kan je helpen om rust en voorspelbaarheid te brengen. Geloof me, dat werkt altijd!

Veel plezier ermee. 
18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page