top of page
Zoeken

Gratis talenten happertje

Hello you!


Hoi jij daar!

Je ontvangt deze mail om een heel eenvoudige reden: je mailadres kwam voor in mijn mailbox. We hebben dus onlangs of lang geleden al contact gehad met elkaar. Weet je niet meer wie ik ben, wat Laat ze blinken doet en heb je geen zin in meer info wees dan zo vrij om je af te melden. No hard feelings, echt! Maar... ben je benieuwd naar meer dan stel ik mezelf hieronder kort even voor.Laat me blinken!

Ook voor jullie.

Ik ben al een tijdje aan het doordenken over mijn aanbod en verlang er naar om uit te breiden. Een verlangen om meer te betekenen voor ouders van kinderen met verhoogde zorgnoden. Uiteraard krijgen jullie nu al aandacht tijdens de coaching sessies, de wekelijkse feelgood friday post, de inspiratiesessies, groeikampen... maar jullie verdienen meer. Hoe en wat weet ik nog niet precies maar dat vervolg zal er wel komen. Want jullie zijn het meer dan waard!


Laat ze blinken!

Veerkracht - Talent - Mindset - Emoties.

Ik heb zo veel plezier met de voorbereiding van de groeikampen. Dagelijks werk ik een onderdeeltje van een workshop uit en probeer een nieuwe methodiek uit op mijn kinderen. Beetje wreed van mij, want ze hebben de griep en kunnen niet weglopen...

De foto hierboven is een "talenten happertje" dat ik gisteren heb uitgewerkt rond het thema "Talent". Ik heb me laten inspireren door Luk Dewulf in combinatie met wat jeugdsentiment en ben er super enthousiast over!

Zo enthousiast dat ik het graag met je deel! Via onderstaande link kan je het happertje GRATIS downloaden.
16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page