top of page
Zoeken

#Me-time!

Hello nature!

Mei, de maand van de bloei waarop de natuur zich toont van haar mooiste kant: een fantastische variatie aan duizenden tinten groen. Ik vind het prachtig en - ondanks de hooikoorts - geniet ik ervan omringd te worden door mijn lievelingskleur. Hoog tijd dus voor deze nieuwsbrief boordevol moois om tot bloei te komen.


Laat mij blinken!

Ook voor jullie.

Je merkt het aan alles en iedereen, de dikke jassen verdwijnen in de kast en maken plaatst voor blote benen, de tuinmeubels zijn afgewassen en klaargezet om te genieten van de eerste BBQ. Zo gaat het ook bij laat ze blinken: de kiemende zaadjes zijn volwaardige planten geworden. Uit verlangen om meer te betekenen voor ouders van kinderen met verhoogde zorgnoden is een concreet plan ontstaan. De komende maand werk ik verder aan een aanbod voor jullie. Ondertussen alvast een hartverwarmend Moederdag cadeau boordevol liefde. Want jullie zijn het meer dan waard!Laat ze blinken!

7 mei is dag van de lach.

Op zondag 7 mei is het dag van de lach. Een dag die ik vroeger nooit vierde maar vandaag wel een extra reden is geworden om het belang van liefdevol opgroeien te onderlijnen. Deze tijd vraagt veel van kinderen waardoor ze zich soms niet goed voelen, er weinig zelfvertrouwen is en hun glimlach langzaamaan verdwijnt. Vaak hebben de ouders al van alles gedaan om de moeilijkheden samen op te lossen. Soms lukt dit niet en dan ben ik dankbaar dat ik met een kortdurend coachingstraject die lach terug tevoorschijn kan toveren.
 


4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page