top of page
Zoeken

Rust & Vrijheid


Maak er tijd voor!November, tijd om rust en vrijheid in te bouwen ✨


Oktober is voorbij, een maand boordevol fantastische ervaringen en unieke samenwerkingen: een gezellige opendeurdag, een boeiende infosessie, creatieve workshops en een hartverwarmend project over jongeren welzijn. Met opgeladen batterijen en dankbaar voor deze boeiende maand is het nu tijd om wat rust in te bouwen.


Laat mij blinken!

Voor ouders.


De komende periode wil ik je graag uitnodigen om voldoende rust in te bouwen. De donkere dagen brengen een zoektocht naar balans met zich mee. Afstemmen tussen waar we ons verplicht toe voelen en wat we effectief nodig hebben. Wat mij helpt is voldoende keuzevrijheid laten, vrijheid om te doen waar ik op dat moment zin in heb.


Mijn eigen agenda is dus wat leger gemaakt en ik focus me vooral op wat ik graag doe: coachen, workshops geven en family time. Op welke manier ga jij net dat tikkeltje meer voor jezelf zorgen tijdens deze donkere periode? ✨Want je bent het meer dan waard!✨


Laat ze blinken!

Coach voor kids en jeugd.


✨Maar hoe verloopt zo een coaching traject eigenlijk? ✨

Elk coaching traject start ik met een gratis telefonische intake. Tijdens deze intake luister ik naar wat je als ouder nodig hebt om opnieuw vertrouwen te vinden in de toekomst van je kind. Ben je bij mij aan het juiste adres dan geef ik je graag meer uitleg over mijn manier van werken.


Nadien plannen we een eerste Talentengesprek in met je kind en volgt een terugkoppeling naar u. Als ouders bepaal je mee de richting waarin je kind wil groeien maar de uiteindelijke groeiwens bepalen ze zelf. Eens we een duidelijk doel vooropgesteld hebben bedenken we een plan van aanpak en gaan er voor.


Wees welkom!


 


45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page