top of page
Zoeken

Talent als duurzame energiebron


Oogst!

Augustus, de maand waarin geoogst wordt ✨


In augustus voed ik mezelf en mijn gezin met duurzame energie. We doen wat we leuk vinden en waar we zin in hebben. We laden onze batterijen op en bouwen aan onze veerkracht. Hij ligt uren op zijn surfboard in de zee, zij geniet van de rust en ik ben op mijn best als ik tijd krijg. Tijd om te oogsten wat we dubbel en dik verdienen.

Laat mij blinken!

Voor ouders.


Ik wil je graag uitnodigen om met je eigen talenten aan de slag te gaan. Om heel bewust te kiezen voor wat je gelukkig maakt en hier meer van te doen. Plan het in, meerdere keren per week. En heb je inspiratie nodig, bekijk dan mijn Socials op facebook en instagram waar ik deze zomer wekelijks talenten met je deel. Laat je inspireren en draag zorg voor jezelf. Je bent het meer dan waard!

Laat ze blinken!

voor kids.


De foto hierboven is van een talenthappertje. Ik heb deze tool ontwikkeld voor mijn groeikampen en heb me laten inspireren door de talenten van Luk Dewulf, in combinatie met wat jeugdsentiment. 😉 Ik ben er zo enthousiast over dat ik hem graag met je kids deel. Gewoon downloaden, afprinten, vouwen en je ontdekt je talenten spelenderwijs.

Veel plezier ermee! 


31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page