top of page
Zoeken

#Talenten intro!

Bijgewerkt op: 25 jul. 2023

Hello you!

Juli… voor velen de maand van de bloei, voor mijn ook de maand van de zomerkampen en een jaarlijkse einde schooljaarsprint.

Hoogtijd dus om te vertragen en te genieten van al het moois rondom ons.

De komende 2 weken geef ik nog 2 dagen per week sessies en werk op de achtergrond aan een nieuwe website en bereid de talenten intro voor. Begin augustus trek ik de digitale stekker volledig uit en volg het tempo van de golven.

Hebben jullie ook leuke vakantieplannen?
Laat mij blinken!

Happy kids dag.


Zondag was de eerste editie van Zomerdries. En wat een succes wat dat! Jullie kwamen massaal picknicken en de kids genoten van onze zomerse bubbels workshop. Samen met collega Natasja maakten we reuzebubbels, bubbelslangen en prachtige blazers.

Door de vele interesse delen we graag de magische formule voor grote zeepbellen:

50 gram kristalsuiker 75 ml gele Dreft 750 ml gedemineraliseerd water 6 ml glycerine

Meer weten?
Laat ze blinken!

Talenten intro.


Genieten betekent voor mij bewust meer inzetten op mijn talenten. Mijn batterijen opladen en op een duurzame manier investeren in mezelf en mijn gezin. Omdat ik hoop jullie te inspireren in veerkrachtig ouderschap deel ik de komende weken een talenten intro.


Volgende week maandag starten we met een introductie en nadien zetten we dagelijks een talent in de kijker, een korte omschrijving, misschien een kleine uitdaging, enkele mooie afbeeldingen en boven alles een dosis extra veerkracht.

Ik kijk er al naar uit! Jullie ook?
 


9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page