top of page
Zoeken

Wie aandacht krijgt bloeit!

Hello you!

Hoi jij daar!

Het kan nog koud zijn 's morgens maar toch ontwaakt de natuur langzaam uit haar winterslaap: de dagen worden langer, de vogels laten zich vaker horen, de krokussen bloeien weelderig, kortom de lente is in aantocht! Hoog tijd dus voor deze nieuwsbrief boordevol lentekriebels.


Laat me blinken!

Ook voor jullie.

Je merkt het aan alles en iedereen, het is hoogtijd om afscheid te nemen van de donkere dagen en te genieten. Zo gaat het ook bij laat ze blinken: de zaadjes beginnen hier en daar al te kiemen. Mijn verlangen om meer te betekenen voor ouders van kinderen met verhoogde zorgnoden is gepland. De komende maand geef ik veel liefde, zuurstof, zonlicht en aandacht hieraan en dan ben ik zeker dat er iets moois zal ontstaan. Want jullie zijn het meer dan waard!Laat ze blinken!

Complimentendag.

Op woensdag 1 maart is het complimentendag en dat wil ik graag met jullie vieren. Geef een schouderklopje als iemand iets goed doet, anderen helpt of altijd optimistisch is - en vergeet daarbij jezelf niet! Om je daarbij te helpen heb ik Didi van onder het stof gehaald en complimenten kaartjes ontwikkeld.

Want iedereen, ook jij, verdient een welgemeend compliment! Via onderstaande link kan je de complimenten kaarten GRATIS downloaden. 


1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page